Blogg · februari 21, 2024

Söker nya uppdrag!

Nu letar jag nya uppdrag inom främst content, UX-writing och kommunikation.

Efter nästan 2,5 år som interimkonsult på Kappahl Group söker jag nu nya uppdrag inom fältet kommunikation. På Kappahl Group var jag en del av CRM-teamet som framförallt arbetar med kundlojalitet och insiktsdriven kommunikation. Ett av de större projekten var att ta fram nya designmallar för digitala utskick, i samband med att företaget bytte från ett CRM-system till ett annat. Detta projekt påbörjades under 2022 och nu används mallarna fullt ut t.ex. i Kappahls nyhetsbrevsutskick. Jag kommer här i bloggen ge lite exempel på hur mallarna såg ut och fungerade före och efter, samt hur en kan arbeta med content i dem. Känner stor tacksamhet över allt jag fick lära mig, och det jag fick bidra med, under denna period.

Nu söker jag alltså nya uppdrag inom mina områden. Jag tar både frilansuppdrag, tidsbegränsade projektanställningar eller om ni bara behöver en erfaren resurs extra på avdelningen som kan komma igång snabbt. Just nu kan jag ta mig an rätt uppdrag med kort varsel, men det kan snabbt variera. Skicka ett PM via LinkedIn för kontakt, där får ni även en helhetsbild av mina tidigare erfarenheter.

Kan erbjuda uppdrag inom: kommunikation, innehållsproduktion (både skrivande och bildhantering), UX-writing, tjänste- och servicedesign, teknisk kommunikation, marknadsföring, SoMe och art direction/grafisk formgivning.